RD (4+1) + (2+1) Kutná Hora, okr. Kutná Hora

RD (4+1) + (2+1) Kutná Hora, ul. Pod Hradbami, okr. Kutná Hora.

Nabízíme exluzivně RD (4+1) + (2+1) . Patrový RD vilového typu. Nemovitost se nachází ve velice klidné části obce Kutná Hora, v části obce Malín. RD lze využívat jako 4+1 a 2+1 se samostatnými vchody. V přízemí je byt 4+1 po částečné rekonstrukci a sestává se ze vstupní haly, 4 velkých místností, kuchyně, koupelny s rohovou vanou, samostatného sprchového koutu, 2x splachovací WC a velké terasy. V tomto bytě jsou zatepleny všechny podlahy pod novou keramickou dlažbou. V patře je byt 2+1 s novými plastovými okny a sestává se ze 2 místností, kuchyně, koupelny a WC. Rozvod teplé vody ( ohřev bojlerem ) a studené vody ( obecní vodovod ). Vytápění je ústřední plynovým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva, el. rozvod 220/380V, napojení na kanalizaci. Pod hlavní částí budovy je sklep. Zahrada je 494 m2.

Objekt je možno využít jako kanceláře, sídlo firmy, sklady, výrobu, obchodní prostory, ubytování ( pronájem ) a nebo restauraci.

Autobusové a vlakové spojení do Prahy a Brna. Občanská vybavenost přímo v obci Kutná Hora a v části obce Malín. Zastávka MHD je v těsné blízkosti RD. 

Hypotéku vám zdarma zařídíme - velmi výhodnou ! Doporučujeme !

Dále více informací o obci Kutná Hora na webu: http://www.kutnahora.cz/

Třída en. náročnosti E - nehospodárná, dle vyhlášky 78/2013 Sb.

Celková plocha  1.116 m2.

Možno platit hypotékou!

Cena 2.740.000 Kč.        REZERVACE !